Loader

Az ajánlat mentése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

EU
Sorrend
Ár (HUF)
4 790.- Ft 80 990.- Ft
Gyártó

WC ülőkék


Alcaplast A60 műanyag antibakteriális WC ülőke

Elérhertőség: Raktáron: 10 DB

Szín Fehér
Zsanér Műanyag
Anyaga Polipropilén

Szín: Fehér
Műanyag zsanér
Színtálló anyag
Anyag: polipropilén antibakteriális hatással ( ezüstöt tartalmazó vegyületek biztosításával)
Bruttó web ár: 4 790.- Ft
  • Részletek

Alföldi WC ülőke fehér, fém zsanér (8780950)

Elérhertőség: Raktáron: 1 DB

Szín Fehér
Anyaga Műanyag
Zsanér Fém
Gyűrtó Alföldi

 

Gyártó hivatalos oldala: ALFÖLDI
 

 

Alföldi  WC Ülőke

ajánlott:Alföldi Solinar,Saval,Bázis wc-hez

Bruttó web ár: 13 990.- Ft
  • Részletek

Duroplast WC ülőke gyerek

Elérhertőség: Raktáron: 7 DB

WC-ülőke gyerek DUROPLAST

Bruttó web ár: 6 490.- Ft
  • Részletek

Geberit Selnova Square WC ülőke

Elérhertőség: Raktáron: 14 DB

Geberit Selnova Square lecsapódásmentes wc ülőke 500.336.01.1 /gyorskioldós zsanérral/

Bruttó web ár: 29 990.- Ft
  • Részletek

Geberit Selnova Square WC ülőke 500.332.01.1

Elérhertőség: Nincs készleten

  • kemény
  • Duroplaszt fém zsanérral
  • szögletes alsószerelésű

Geberit Selnova Square wc ülőke 500.332.01.1
Bruttó web ár: 23 490.- Ft
  • Részletek

Toilette Nett 320T antibakteriális WC ülőke duroplast műanyag kivitel

Elérhertőség: Raktáron: 2 DB

A poliészter-műgyanta kivitelű Toilette Nett® bidé WC-ülőke bidé berendezések, exkluzív megjelenésükkel a legmagasabb esztétikai igényt is kielégítik, míg a kedvezőbb áru, duroplast műanyagból készült Toilette Nett® bidé WC-ülőke változatok felületén a baktériumok nem képesek életben maradni, a gyártásuk során alkalmazott korszerű antibakteriális technológiának köszönhetően.

A Toilette Nett® bidé WC-ülőke berendezés tökéletesen látja el a bidé funkcióját a WC funkció mellett, így a leggazdaságosabb megoldást kínálja. A Toilette-Nett®, a hagyományos bidével szemben, nem foglal el plusz területet a lakásból. Ha arra gondolunk, hogy egy bidé telepítésének helyigénye 2 négyzetméter felett van, akkor nincs más dolgunk, mint a lakásunk négyzetméter árát megszorozni kettővel és kiderül, hogy a leggazdaságosabb megoldást a Toilette Nett® bidé WC-ülőke kínálja. Beépítése során elkerülhető a padló, és a csempe megbontása, így nem kell kompromisszumot kötni a kényelem vagy felfordulás között.

A Toilette Nett® bidé WC-ülőke energia és víztakarékos! Állításunk könnyen belátható mert igaz, hiszen napjában többször kell használnunk a WC-t ám mindannyiszor tusolni tetemes melegvíz felhasználást jelentene.

Számításaink szerint egy berendezés ára átlagos családi használat mellett 2-3 év alatt megtérül. Ez nem elhanyagolható a mai víz, melegvíz és energia árak mellett. Ha pedig nem tisztálkodunk megfelelően, akkor az feszélyezettséget és betegség forrást jelenthet.

Az övön aluli tisztaság érzése a Toilette Nett® bidé WC-ülőke használatával válik igazán egyszerűvé!

Nem utolsó sorban a használat során derül fény a bidé funkcióval kombinált wc csésze előnyeire, más eszközökkel összehasonlítva.

Csatlakozzon ön is a Toilette Nett® bidé WC-ülőke, bidét használóinak sokezres táborához!

A jó és gazdaságos megoldás: Toilette Nett® bidé WC-ülőke A berendezés tökéletesen látja el a bidé funkcióját, a WC funkció mellett. De a gazdaságosság kérdésére még nem adtunk megnyugtató választ! Alkalmazása során elkerülhető a padló, a csempe és egyéb berendezések megbontása, így nem kell kompromisszumot kötni a kényelem vagy felfordulás között.

A Toilette Nett® bidé WC-ülőke energia és víztakarékos!

Számításaink szerint egy berendezés ára átlagos családi használat mellett 2-3 év alatt megtérül csak a felesleges költségek megtakarítása által.

Az övön aluli tisztaság érzése a Toilette Nett® bidé WC-ülőke használatával válik igazán egyszerűvé!

Nem utolsó sorban, a használat során derül ki az a sok előny más eszközökkel összehasonlítva, amit a Toilette Nett® bidé WC-ülőke kínál használói számára.

Csatlakozzon ön is a Toilette Nett® bidé WC-ülőke, bidét használóinak sokezres táborához!

Szerelési útmutató
A berendezés excenteres rögzítése lehetővé teszi, hogy bármely ovális alakú WC kerámia testre néhány perc alatt felszereljük.

A keverő csaptelep mögötti 3/8″-os csatlakozások kialakítása vízvezeték szerelő szakmunkát igényel. A hálózati vezetékről történő szűkítést pl.: 1/2″-ról 3/8″-ra csak közvetlen a bekötés előtt végezzük el. Erre azért van szükség, hogy a berendezés megfelelő nyomással működjön. A bekötési és a kifolyó tisztítási séma a rajzvázlaton látható. A vízsugár maximális hosszának és hőmérsékletének beállítását a keverő csaptelep középállású teljes megnyitása után a sarokszelepekkel végezzük el. Az excenteres felerősítésnek mindig szorosan, fixen kell állnia, mert különben az ülőke nem fekszik a kerámiára és ez az ütközök és az ülőke töréséhez és egyéb károsodáshoz vezethet. Vigyázat!

A kerámiára való felerősítés célszerszámmal az anyacsavar menetének megszakítását okozhatja túlerőltetés esetén!
Használati/tisztítási útmutató
A WC funkciót más WC-kel azonos módon használjuk. Ezt követően végezzük el a más esetekben is szükséges öblítést. A tisztálkodást a keverőcsap megnyitása után többnyire ülve a felsőtestünk különböző irányú elhajlásával végezzük úgy, hogy a vízszintes vízsugár a kívánt helyen elvégezze a tisztítást. Az alapos tisztálkodáshoz szükség lehet kezünk használata is. Javasoljuk, hogy papírtörölközőt használjunk, amit ugyancsak a WC csészébe dobhatunk. A műveletet követően szükség van alapos kézmosásra.

A tisztaságra és a higiéniára különös gonddal ügyeljünk!

Tisztítási útmutató:
A berendezés tisztítására maró, karcoló és agresszív anyagokat ne használjunk. A kifolyó nyílást időnként forró vízzel, szükség szerint pedig kefével tisztítsuk! A kifolyó nyílás szűrőjét eltömődés esetén a mellékelt e célra kialakított célszerszámmal kicsavarjuk, tisztítjuk, és fordított sorrendben visszaszereljük.

A TOILETTE-NETT® bidé wc ülőke azok számára készült, akiknek fontos a WC használat utáni alapos tisztálkodás.
A TOILETTE-NETT® bidé wc ülőke sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos bidé, mivel nem kell „átköltöznünk” egyik kerámiáról a másikra, hanem kényelmesen, egyhelyben ülve tisztálkodhatunk.
Ha a WC-t használtuk, végezzük el az öblítést és ülve maradva, a hátunk mögötti egykarú hideg-melegvizes csaptelep megnyitása után akár kezünk használata nélkül is elérhetjük, hogy a vízszintes vízsugár testünk megfelelő részét tökéletesen tisztára mossa!
A bidés wc ülőke a folyóvíz segítségével összehasonlíthatatlanul hatékonyabb tisztálkodást tesz lehetővé, mint a száraz papír!

 

A Toilette-Nett bidé funkciós wc-ülőke berendezés beépítése egyszerű, de mivel csatlakoztatni kell a hálózati hideg- és meleg vízvezetékhez, ezért beépítését bízzuk szakemberre!

A BEÉPÍTÉS ELŐKÉSZÍTÉSE:
A beépítés feltétele a hideg-melegvíz kiállás kiépítése a WC mögé. A kialakított kiállásokat célszerű sarokszelepekkel ellátni. A hideg-melegvíz kiállásokat úgy tudjuk esztétikusan kialakítani, ha a sarok szelepeket úgy helyezzük el, hogy a lehető legkevésbé látszódjanak, valamint a lehető legrövidebb legyen a távolság a Toilette-Nett bekötő csonkjai és a sarokszelepek között. Falra függesztett WC esetében a legesztétikusabb megoldás, ha a falban vezetjük el a vízvezetéket a Toilette-Nett-hez. Ebben az esetben az elzárhatóságot csempeszeleppel, vagy mágneses csempeajtó mögé rejtett sarokszelepekkel oldhatjuk meg.

A Toilette-Nett berendezések minden típusa egységesen 3/8 coll méretű csatlakozásokkal van ellátva.

Bekötése lehetséges flexibilis csővel, vagy krómozott rézcsővel.

A FELSZERELÉS MENETE:
A Toilette-Nett berendezések felszerelése nagyjából megegyezik egy hagyományos wc-ülőke felszerelésével. A felszereléshez szükséges alkatrészek egy egységcsomag formájában vannak mellékelve. Felszereléskor ügyeljünk rá, hogy a kerámia felülete, legyen tiszta, nedvesség és pormentes, hogy a Toilette-Nettet a lehető legstabilabban tudjuk rögzíteni. Mielőtt teljesen meghúznánk a Toilette-Nett rögzítő csavarjait, ellenőrizzük a pozícióját a kerámián. Az excentrikus felfogatásnak köszönhetően tág határokon belül pozícionálható a Toilette-Nett helyzete a kerámián. Miután beállítottuk a legideálisabb pozíciót, húzzuk meg a rögzítő csavarokat jó erősen, hogy elkerüljük a laza felfogatásból eredő későbbi problémákat.

Vigyázat! A mellékelt célszerszámmal az anyacsavar menetének megszakadását okozhatjuk túlerőltetés esetén!

Javasoljuk hálózati vízszűrő beépítését a vízvezeték rendszerbe. Ezzel kiküszöbölhető a csaptelepek szennyeződés miatti meghibásodása, valamint jelentősen megnövelhető az élettartamuk.

 

 

Bruttó web ár: 80 990.- Ft
  • Részletek