Loader

Az ajánlat mentése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Vezérlőegységek


EUROSTER 11 Analóg szivattyú vezérlő

Elérhertőség: Nincs raktáron

Tápfeszültség 230V 50 Hz
Súly 0,52 kg
Max Energiafogyasztás 1,2 W
Max Kimeneti terhelés 3A 230V 50z

 

Az EUROSTER 11 vezérlő a fűtésrendszer keringető szivattyújának vezérlésére alkalmazható analóg szabályzó.
Üzembiztos mikroprocesszoros technológiájának köszönhetően többek között csőtermosztát kiváltására ajánlott.
Az EUROSTER 11 szivattyú vezérlő egy egyszerűen kezelhető mikroprocesszoros vezérlés. A vezérlő feladata a szivattyú bekapcsolása, amikor a hőmérséklet eléri a kívánt hőfokot, valamint a kikapcsolása, ha a beállított érték alá esik a hőmérséklet (kihűl a kazánvíz). Ez megelőzi a szivattyú felesleges működését, ami energia megtakarítással jár. Ennek köszönhetően nő a a szivattyú élettartalma, megbízhatósága és csökkennek az üzemeltetési költségek.
Az EUROSTER 11 szivattyú vezérlő könnyen telepíthető új, valamint már meglévő rendszerekbe is. A szivattyú vezérlés tartozéka a hőmérséklet érzékelő és a csatlakozó kábelek.

 

 • Tápfeszültség 230 V 50 Hz
 • Maximális kimeneti terhelés 3 A 230 V 50 Hz
 • Maximális energiafogyasztás 1,2 W
 • Hőmérséklet mérési tartomány +5°C – +90°C
 • Hőmérséklet szabályozási tartomány +5°C – +90°C
 • Hőmérséklet szabályozás pontosság 5°C
 • Hiszterézis 5°C
 • Üzemi hőmérséklet +5°C – +40°C
 • Tárolási hőmérséklet 0°C – +65°C
 • Elektromos védettség IP40
 • Tömege     0,52 kg
 • Méretek (szél./mag./mély.) 150/90/52 mm
Bruttó web ár: 10 490.- Ft
 • Részletek

EUROSTER 11E Fűtési szivattyú vezérlés

Elérhertőség: Raktáron: 4 DB

Teljesítmény felvétel 1,6 W
Védettség IP40
Kijelző LCD
Tápfeszültség 230V 50Hz

 

EUROSTER 11E SZIVATTYÚ VEZÉRLÉS  AZ EUROSTER 11E SZIVATTYÚ VEZÉRLŐ SZILÁRD TÜZELÉSŰ FŰTŐKÉSZÜLÉKEKHEZ

- vegyestüzelésű kazán, vízteres kandalló - alkalmazható, egy fűtési keringető szivattyú vezérlésére. (pl. csőtermosztát helyett)

Termosztátként is használható egyéb kazán indításához.

Gázkazán bekapcsolása feszültségmentes (potenciál független) kimenettel vezérelhető, ami tartozéka a vezérlőnek.

Az EUROSTER 11E szivattyú vezérlő egy univerzális mikroprocesszoros vezérlés, amely grafikus kijelzővel rendelkezik. Központi fűtés keringető szivattyújának vezérlésére szolgál.

A vezérlő feladata a szivattyú bekapcsolása, amikor a hőmérséklet eléri a kívánt hőfokot, valamint a kikapcsolása, ha kihűl a kazánvíz. Ez megelőzi a szivattyú felesleges működését, ami energia megtakarítással jár. Ennek köszönhetően nő a a szivattyú élettartalma, megbízhatósága és csökkennek az üzemeltetési költségek.

Amikor a szivattyú a működést befejezte (kazánvíz lehűlt, tüzelőanyag kifogyott) és az érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken a vezérlő zárja a feszültségmentes termosztát kimenetet, így a vezérlő a csatlakoztatott gázkazán szobatermosztát általi üzemelését teszi lehetővé (amennyiben a szilárd tüzelésű kazán mellé másodlagosan gázkazán van beépítve a fűtésrendszerben).

Az EUROSTER 11E szivattyú vezérlő antistop funkcióval rendelkezik, amely megelőzi a keringető szivattyú beragadását. A szivattyú ennek során 14 naponként bekapcsol 30 másodpercre.

Az EUROSTER 11E szivattyú vezérlő könnyen telepíthető új, valamint már meglévő rendszerekbe is. A szivattyú vezérlés tartozékai a jeladók és a kábelek.

Az EUROSTER 11E szivattyú vezérlő beállítása egy forgatógomb segítségével történik. A forgatógomb jobbra forgatásával választható ki a kívánt beállítási menü, amely a grafikus kijelzőn megjelenik (olyankor az aktuális ikon villog). A gomb megnyomása után állíthatók a hőmérsékleti értékek. A beállított hőmérsékleti érték után a gomb még egyszeri megnyomásával menthető el a beállítás.

A maximális biztonság és hibamentes működés biztosítása érdekében a vezérlő 90°C-nál elindítja a szivattyút vészkeringetési üzemmódban, ilyenkor a kijelző villog. A vezérlő automatikusan visszaáll, ha a hiba megszűnt.

A kazánokat a szabványoknak megfelelően biztonsági hűtőhurokkal és egyéb - a kazángyártó által előírt - biztonsági berendezésekkel szükséges ellátni.

 

Beállított hőmérséklet

+20

+80

Hiszterézis

2

10

Érzékelő kalibrálása

-5

5

Kézi üzemmód

0 (ki)

1 (be)

Tápellátás

230V, 50Hz

Teljesítmény felvétel

1,6W

Keringető szivattyú kimeneti terhelése

200W

Potenciál független kimenet terhelése

100W

Környezeti hőmérséklet

0-65 °C

Hőmérséklet mérési tartomány

0-110 °C

Hőmérséklet beállítási tartomány

20-80 °C

Hiszterézis

2-10 °C

Hőmérséklet pontosság

1 °C

Védettség

IP40

Kijelző

LCD

 

Bruttó web ár: 17 990.- Ft
 • Részletek

EUROSTER 11Z Fűtési szivattyú vezérlés

Elérhertőség: Nincs raktáron

Kijelző LCD
Túlforrás védelem Igen
Anti stop funkció Igen
Hőmérséklet érzékelő 2

 

Az EUROSTER 11Z fűtési szivattyú vezérlő szilárd tüzelésű fűtőkészülékekhez alkalmazható: vegyestüzelésű kazán + indirekt használati melegvíz (hmv) tároló, vízteres kandalló + indirekt használat melegvíz (hmv) tároló; vízteres kandalló + puffertartály, vegyestüzelésű kazán + puffertartály, két szivattyú indítására.

Az EUROSTER 11Z szivattyú vezérlő, egy modern mikroprocesszoros vezérlés, amely grafikus kijelzővel rendelkezik. A szivattyú vezérlő két hőmérséklet érzékelővel van ellátva, amely központi fűtés keringető és használati melegvíz (HMV) szivattyú indítására képes, illetve hőmérséklet különbség számításból puffertartály szivattyú indítására.

A hőkülönbség számítás azt az előnyt eredményezi, hogy csak abban az esetben indítja a HMV, vagy puffertartály szivattyút, ha a kazán melegebb, mint a tartály hőmérséklete (ezáltal a tartályt nem hűtjük vissza a kazánnal). Opcionálisan kiegészíthető feszültségmentes kimenettel, amely gázkazán átkapcsolását teszi lehetővé szükség esetén.

Az EUROSTER 11Z szivattyú vezérlő a központi fűtés keringető szivattyú működésének vezérlésére és a rendszerbe épített másik szivattyú (HMV vagy puffertartály) vezérlésére szolgál. A szivattyú vezérlő a központi fűtés szivattyút kapcsolja be, ha a hőmérséklet meghaladja a megadott bekapcsolási küszöböt és a hiszterézis értéket, és leállítja a szivattyút, ha a kazán lehűl.

A második szivattyú részére, a bekapcsolási hőmérsékleten kívül, a felhasználó állítja be a megadott hőmérséklet különbséget. A szivattyú ennek a hőmérsékletnek az elérése után kezd működni. A szivattyúk prioritását (fontosságát) a menüben meg lehet határozni, ezáltal az üzemmód sorrendje változik (1. hmv 2. kf). Amennyiben a vezérelt szivattyú a működést befejezte, és az érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken, a vezérlő zárja a feszültségmentes termosztát kimenetet, és a csatlakoztatott gázkazán szobatermosztát általi üzemelését teszi lehetővé.

A fűtési szivattyú vezérlő antistop funkcióval rendelkezik, amely megelőzi a szivattyú beragadását. A szivattyú ennek során 14 naponként bekapcsol 30 mp-re.

A szivattyú vezérlő könnyen telepíthető új, valamint már meglévő rendszerekbe is. A szivattyú vezérlés szerves részét képezik a jeladók és kábelek.

A szivattyú vezérlő a grafikus kijelzőnek köszönhetően megkönnyíti a vezérlő beállítását, amely a jobb oldalon található forgatógomb segítségével történik. A forgató gomb jobbra forgatásával választható ki a kívánt beállítási menü, amely a grafikus kijelzőn megjelenik. A gomb megnyomásával állíthatók a hőmérsékleti értékek (olyankor az aktuális ikon villog). A beállított hőmérsékleti érték után a gomb még egyszeri megnyomásával menthető el.

A maximális biztonság és hibamentes működés biztosítása érdekében a vezérlő 90°C-nál elindítja a szivattyút vészkeringetési üzemmódban, ilyenkor a kijelző villog. A készülék automatikusan visszaáll, ha a hiba megszűnt. A kazánokat a szabványoknak megfelelően biztonsági hűtőhurokkal és egyéb - a kazángyártó által esetlegesen előírt - biztonsági berendezésekkel szükséges ellátni.

Beállítás

Érték

Egység

Üzemmód

Minimális

Maximális

1. KF szivattyúindítási hőmérséklet

20

80

°C

2. KF szivattyú hiszterézis

2

10

°C

3. Hmv szivattyú hőmérséklet

20

90

°C

4. Hmv szivattyú hiszterézis

2

10

°C

5. Differenciál (hőkülönbség)

3

10

°C

6. Prioritás (hmv)

0 (nem)

1 (igen)

-

7. Érzékelő kalibrálás (KF)

-5

5

°C

8. Érzékelő kalibrálás (hmv, puffer)

-5

5

°C

9. Kézi üzemmód (KF)

0 (nem)

1 (igen)

-

10. Kézi üzemmód (hmv)

0 (nem)

1 (igen)

-

 

 •  
 • egyszerű kezelhetőség és üzembe helyezés
 • -grafikus LCD kijelző
 • -fejlett mikroprocesszoros vezérlő
 • -könnyen ellenőrizhető működési folyamatok
 • -2 hőmérsékletérzékelő
 • -csatlakozó kábelek
 • -üzemmód választási lehetőség
 • -érzékelők kalibrálása
 • -2 szivattyú egyidejű vezérlése
 • -választható KF vagy HMV szivattyú illetve KF vagy puffer sziv.
 • -hő különbségszámítás (puffer alkalmazás)
 • -Anti-stop funkció
 • -túlforrás védelem
Bruttó web ár: 27 990.- Ft
 • Részletek

Presscontrol BRH-1212 Vízhiány kapcsoló

Elérhertőség: Raktáron: 4 DB

 • Előnyei :
  Megbízható működés, nem igényel beszabályozást vagy karbantartást,
  Egyszerű telepítés,
  Nem kell szárazonfutástól tartani.

A BRH-1212 típusú szivattyú vezérlő a BRH-1102 típussal azonos kivitelű, ám attól lényegesen nagyobb teljesítményű áramlás kapcsoló.

Bemeneti feszültség : 220-250V
Frekvencia : 50-60 HZ
Legnagyobb névleges hőmérséklet : 60 C
Csatlakozás : 1" külsőmenet

A készülés teljesen automatikusan vezérli a szivattyút és stabilizálja a nyomást. Teljes védelmet nyújt a szivattyú szárazon futása ellen. Hiba esetén a piros FAILURE LED kigyulladásával egyidejűleg leállítja a szivattyút. A hiba elhárítása után a RESET gomb segítségével a rendszer újraindítható. A készülék karbantartást nem igényel.

Nyomásfüggő vezérlőegység, kiválóan alkalmas kis vízellátó szivattyúk automatikus üzemeltetésére.

Bruttó web ár: 11 490.- Ft
 • Részletek