Loader

Az ajánlat mentése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Sorrend
Ár (HUF)
19 990.- Ft 36 990.- Ft
Gyártó

Grundfos termékek


Keringető szivattyú UPS 25-55

Elérhertőség: Beszállítói készleten

  • Három fordulatszám-fokozat
  • Külső motorvédelmet nem ígényel
  • Opcionális bronzházas kivitel
  • Hatékony és megbízható

Grundfos Grundfos UPS 25-55 N 180 1x230V három fokozatban állítható fordulatszámú fűtési keringtetőszivattyú. A Grundfos UPS 200-as sorozatú szivattyúk nedvestengelyű kialakításuk következtében rendkívül csendes megbízható és energiatakarékos működést biztosítanak.

A Grundfos Grundfos UPS 25-55 N 180 1x230V fűtési szivattyú fűtési rendszerekbe, illetve a közeg keringtetésére állandó vagy kisebb mértékben változó térfogatáramú rendszerekbe alkalmazható.

Csőcsatlakozása: menetes
Szivattyúház: rozsdamentes acél

A szivattyú nem tartalmaz tengelytömítést és a csapágyak kenését a keringetett közeg biztosítja. A három fordulatszám fokozat lehetővé teszi, hogy a szivattyú mindig a rendszerhez legjobban illeszkedő munkapontban üzemeljen. A szivattyút mindig vízszintes motortengellyel kell beépíteni. A [termkenev] fűtési szivattyú számára a legelőnyösebb beépítési helyzet, ha függőleges tengelyű csővezetékbe, felfelé mutató áramlási iránnyal szerelik a szivattyút. Ikerszivattyú esetén vízszintes csővezetékbe történő beépítésnél a szivattyúház felső részén lévő menetes furatba automata légtelenítőt kell beépíteni. Ha a gyári pozíció nem megfelelő a rögzítőcsavarok oldása után a szivattyúfej, a ráerősített kapcsolódobozzal együtt, nyolc pozícióba elfordítható. Alkalmazhatóak, közületi és ipari keringető rendszerekben, fűtési rendszerekben.

Bruttó web ár: 19 990.- Ft
  • Részletek